Owen had het na twee maanden al gezien bij Real

Ger
3 maart 2007, 14:13

Michael Owen wist na twee maanden al dat zijn verblijf bij Real Madrid slechts een jaar zou duren. De aanvaller vertrok in de zomer van 2004 van Liverpool naar de Madrilenen, maar had moeite om zich aan te passen in Spanje. Een seizoen later tekende hij een contract bij Newcastle United.

"Ik had de juiste beweegredenen om naar Madrid te gaan. Ik wist dat ik mijn leven lang spijt zou hebben als ik het aanbod zou afslaan. Iedereen die ik sprak gaf me gelijk", laat Owen optekenen in The Times. "Op een bepaalde manier wilde ik uit mijn vaste patroon springen. Het was alsof ik kon beschikken over de racewagen die ik als kind al wilde hebben. Achteraf wist ik na twee maanden al dat het bij een jaar zou blijven."

Owen, die dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie komt vanwege een ernstige knieblessure, stelt dat hij bij Madrid ook moeite had de vele trainerswisselingen. De Engels international speelde in Estadio Santiago Bernabeu onder drie verschillende coaches. "Je hebt vertrouwen nodig van de trainer. Ik scoorde doelpunten en moest alsnog naar de kant. Daar werd ik flink ziek van. Toch ben ik blij met de ervaring, hoewel het belangrijkste dat ik leerde was dat leven in het buitenland niets voor mij is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen