Pranjic wil hogerop

14 maart 2007, 11:24   Bijgewerkt: 14 maart 2007, 11:29

SC Heerenveen-speler Danijel Pranjic wil zijn contract bij SC Heerenveen, dat loopt tot medio 2009, voorlopig niet verlengen. De Friese club wilde het contract van de Kroaat openbreken en met twee jaar verlengen, om mogelijke geïnteresseerde clubs af te schrikken. Pranjic weigerde het voorstel. De kleine linkspoot wil hogerop. 

"Ik heb nu nog twee jaar te gaan en dat lijkt mij meer dan voldoende. Net als iedere andere speler heb ik ook de ambitie om ooit nog eens voor een betere club te spelen", zegt de middenvelder in Voetbal International.

De voormalig speler van Dinamo Zagreb heeft voorlopig geen haast: "Ik heb het goed naar mijn zin bij SC Heerenveen en zou het niet erg vinden hier nog een of twee seizoenen te spelen." Toch brandt de ambitie van binnen. Pranjic: "Ik moet ook aan mezelf denken. Met het geld dat ik verdien als voetballer ondersteun ik mijn familie in Kroatië. En het is nu eenmaal een feit dat een topspeler bij sc Heerenveen niet zo veel kan verdienen als bij andere clubs.'' 

Ook Lasse Nilsson aast op een vertrek. De aanvaller verlengde zijn contract onlangs niet. De Zweed maakt er geen geheim van hogerop te willen. Nilssons landgenoot Peter Hansson vertrekt zeker aan het einde van het seizoen bij de ploeg van Gert-Jan Verbeek. De blonde verdediger lijkt bijna rond te zijn met het Italiaanse Atalanta Bergamo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen