Ribery wil Champions League of transfer

Ger
27 maart 2007, 13:52   Bijgewerkt: 27 maart 2007, 14:25

Franck Ribery heeft duidelijk gemaakt dat hij volgend jaar hoe dan ook op het Europese platform wil uitkomen. De Fransman werd na zijn goede optreden op het WK in Duitsland begeerd door verschillende Europese topclubs, maar koos ervoor zijn club Olympique Marseille trouw te blijven.

Ribery lijkt dit seizoen de overstap naar het buitenland wél te maken. Arsenal zou volgens Franse berichten de voornaamste gegadigde zijn. De vleugelspeler gaf aan dat hij een zwak heeft voor zowel het Engelse als het Spaanse voetbal. De 23-jarige technicus zegt niet in hetzelfde schuitje als vorige zomer terecht te willen komen. "Ik wil niet hetzelfde meemaken als in de periode na het WK", aldus Ribery tegen France Football.

"Mijn hoofddoel is om me met Marseille te plaatsen voor de Champions League. We zullen zien wat er daarna gaat gebeuren", meldde Ribery. De Zuid-Franse club heeft nog zicht op een plek in de Champions League. Marseille staat momenteel achtste maar heeft slechts twee punten achterstand op nummer drie Bordeaux.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen