Schuster vindt Capello niet bij Real passen

Ger
26 maart 2007, 19:28   Bijgewerkt: 27 maart 2007, 11:23

Getafe-trainer Bernd Schuster heeft weer van zich doen spreken. De coach wordt de afgelopen weken nadrukkelijk in verband gebracht met de aankomende vacature op de bank van Real Madrid. Hij zou daar de Italiaan Fabio Capello moeten opvolgen.

De Duitser meldde dat de zestigjarige tacticus niet de juiste man is voor Real Madrid. Schuster vindt dat Capello's speelwijze niet met de Real Madrid-filosofie strookt. Met zijn verdedigende denkwijze gaat de Italiaan in tegen de wens van de Real Madrid-fans, die mooi en verzorgd voetbal van hun team verwachten. "Capello wil alleen maar winnen. Het maakt hem niet uit hoe. Met die instelling zal je niet slagen bij Real Madrid", aldus de trainer in de Spaanse krant Marca.

De 47-jarige oud-international denkt dat de Madrileense sterrenformatie volgend jaar onder leiding van een andere trainer staat. "Het is bijna zeker dat hij volgend seizoen niet meer bij Real Madrid op de bank zit", dacht hij hardop.

De Madrilenen zijn bezig aan een matig seizoen. Real werd in de achtste finale van de Champions League uitgeschakeld door Bayern München. De landstitel lijkt nog wel binnen bereik van de formatie van Capello. De ploeg staat momenteel derde met vijf punten achterstand op FC Barcelona en Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen