Seedorf: "Terugkeer Ruud in Oranje kwestie van tijd"

22 maart 2007, 00:06   Bijgewerkt: 22 maart 2007, 00:17

Clarence Seedorf is er van overtuigd dat Ruud van Nistelrooy weer terug zal keren in de nationale ploeg. "Als Van Basten de deur naar mij weer opzet, zal hij dat voor Van Nistelrooy straks ook doen", zegt de middenvelder in Sportweek

Van Nistelrooy kwam sinds het WK niet mee uit voor Oranje. De spits van Real Madrid mist het vertrouwen van bondscoach Marco van Basten en zelfs een lijmpoging in de wintermaanden leverde niets op. De situatie lijkt muurvast te zitten, maar Seedorf, die enkele maanden geleden na een jarenlange afwezigheid terugkeerde in de nationale ploeg, ziet nog altijd mogelijkheden voor de spits.

De 79-voudig international is er van overtuigd dat Van Basten nog altijd mogelijkheden ziet in Van Nistelrooy. "Van Basten wil hem graag terug, anders ga je niet bij iemand langs in Madrid", verwijst hij naar het gesprek tussen de bondscoach en de spits in de Spaanse hoofdstad.

"Ruud kan hier een leermoment voor zichzelf van maken", gaat Seedorf verder. "Hij heeft al heel veel bereikt: is vader van een mooi kindje, heeft zijn familie, speelt voor een fantastische club. Maar net als ik heeft Ruud een ambitie die nooit ophoudt, dus ook richting het Nederlands elftal. Het zou mooi zijn als hij over die drempel stapt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen