Seizoen lijkt ten einde voor Robben

Ger
30 maart 2007, 20:38   Bijgewerkt: 31 maart 2007, 14:16

Arjen Robben komt de rest van het seizoen vermoedelijk niet meer in actie. De 23-jarige vleugelspeler van Chelsea heeft een knieblessure opgelopen. Na medisch onderzoek blijkt een operatie noodzakelijk. Robben speelde de afgelopen dagen nog twee interlands met Oranje.

Chelsea-manager Jose Mourinho is verrast door de kwetsuur. "Voor mij is het moeilijk te accepteren omdat hij nog twee wedstrijden voor zijn land heeft gespeeld. De volgende dag kwam hij hier en bleek hij geblesseerd. Hij zal onder het mes moeten. We missen daardoor wellicht voor de rest van het seizoen een belangrijke speler", aldus de Portugees tegen Chelsea TV.

Robben was afgelopen zaterdag tegen Roemenië (0-0) en woensdag in Slovenië (0-1) basisspeler bij Oranje. Na Arsenal-aanvaller Robin van Persie (voetblessure) is hij de tweede Nederlandse international in de Premier League die mogelijk dit seizoen niet meer in actie komt.

Mourinho kreeg overigens goed nieuws te horen over Joe Cole. De Engelse aanvaller is volledig hersteld van zijn voetblessure. "Joe Cole komt terug en waarschijnlijk is hij volgende week weer inzetbaar", besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen