Seizoen lijkt voorbij voor pechvogel Kompany

14 maart 2007, 12:28

Voor Vincent Kompany lijkt een teleurstellend seizoen in mineur te gaan eindigen. De Belg hoopte deze maand zijn rentree te kunnen maken bij Hamburger SV, maar zal pas over een maand weer deel kunnen nemen aan de groepstraining. Het kans lijkt dan ook klein dat de verdediger dit seizoen nog in actie komt.

Kompany kwam afgelopen zomer voor acht miljoen euro van Anderlecht naar Hamburger SV, maar veel plezier heeft de Duitse club nog aan hem niet beleefd. De international wordt het gehele seizoen achtervolgd door blessureleed en speelde pas zeven wedstrijden voor de club van captain Rafael van der Vaart.

Medio november werd Kompany geopereerd aan zijn achillespees, waarna de Belg hoopte dat hij in februari of maart weer terug zou kunnen keren op het veld. Dat blijkt echter te optimistisch te zijn geweest. Kompany kan nog altijd niet veel meer doen dan simpele loopoefeningen en het zal nog een maand duren voordat hij weer voluit mee kan trainen met de selectie. Of trainer Huub Stevens het vervolgens aan zal durven om de Belg in de laatste duels van de competitie nog voor de leeuwen te werpen, valt te betwijfelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen