Sportieve crisis Paris Saint-Germain bereikt dieptepunt

4 maart 2007, 11:34

Het is alarmfase één in Parijs. Het trotse Paris Saint-Germain verloor zaterdag kansloos met 3-1 van degradatiekandidaat Sedan, waardoor de hoofdstedelingen kelderden naar een plaats onder de rode streep. Met nog elf wedstrijden te gaan dreigt degradatie naar de Ligue 2, tot woede van middenvelder Jerome Rothen.

Rothen, één van de vele internationals in het team van Paris Saint-Germain, kwam na afloop van het duel met Sedan woorden tekort om zijn woede te beschrijven. "Een aantal spelers hebben zich, in het veld, veel te snel neergelegd bij de nederlaag. Iedereen moet zich heel snel beseffen dat we tegen degradatie knokken, we moeten vechten voor iedere meter. Dit is geen nachtmerrie, dit is de realiteit."

"Verliezen kan, maar de manier waarop we zaterdag verloren was onacceptabel. Deze nederlaag was echt onnodig. Of dit de ploeg aan het denken zet? Dat weet ik niet. We verliezen het hele seizoen al, blijkbaar vraagt niemand zich af hoe dit komt. Dit een gewoon een heel droevige avond. Er moet heel snel iets veranderen. Volgend weekend, tegen Auxerre, moet het beter", aldus de Fransman.

Paris Saint-Germain, de ploeg van onder meer oud-Feyenoorder Bonaventure Kalou, staat achttiende. Sedan, dat de Parijse club zaterdag klop gaan, staat één plek lager. Het verschil tussen beide clubs is inmiddels nog maar drie punten. 

Bron: l'Equipe

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen