Toekomst Reyes onzeker

30 maart 2007, 14:45   Bijgewerkt: 30 maart 2007, 14:54

Twee jaar geleden was hij nog één van de meest gewilde spelers in Europa; Jose Antonio Reyes. De Spanjaard zou na dit seizoen wel eens zonder club komen te staan. Zijn wisselvallige spel bij Real Madrid en zijn uitspraken richting de technische staf van Arsenal (de club waar Reyes van gehuurd is), zouden er toe kunnen leiden dat Reyes na dit seizoen uit moet gaan zien naar een andere werkgever.

Reyes blikt al vooruit op een eventueel vertrek uit Madrid: "Als ik niet bij Real blijf, ben ik bereid een andere oplossing te vinden." Het voormalige supertalent zou zichzelf niets kwalijk nemen als Real Madrid de koopoptie in zijn huurcontract niet licht. "Ik zou het niet als een mislukking zien als ik Madrid in juni moet verlaten", aldus Reyes.

Of de aanvaller in Londen nog welkom is valt ook te betwijfelen. De 23-jarige aanvaller ging op een vervelende manier weg bij Arsenal. De jongeling deed in een nep-telefoongesprek (een radio DJ had zich voorgedaan als toenmalig Real Madrid technisch directeur Emilio Butragueno) enkele vervelende uitspraken. "Als ik niet voor Real ga spelen, zal ik met mijn vervelende teamgenoten moeten blijven spelen", sprak de international zijn mond voorbij. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen