Van Basten zet Seedorf en De Zeeuw op de bank

24 maart 2007, 19:42   Bijgewerkt: 24 maart 2007, 20:00

Bondscoach Marco van Basten heeft voor het EK-kwalificatieduel met Roemenië gekozen voor de elf spelers die vrijdag, tijdens de afsluitende training, een hesje droegen. Dit houdt in dat Clarence Seedorf en Demy de Zeeuw op de bank beginnen en dat Ryan Babel en Denny Landzaat in de basis staan.

De opstelling die Van Basten uiteindelijk uit de hoge hoed getoverd heeft, is ongetwijfeld een domper voor Demy de Zeeuw. De middenvelder van AZ werd tijdens de trainingen van woensdag en donderdag ingedeeld in het team met de hesjes en leek dan ook af te stevenen op een basisplaats. Op het laatste moment heeft Van Basten echter toch gekozen voor de routine van Denny Landzaat, die tegen Roemenië gaat beginnen aan zijn 34ste interland.

De meest ervaren international in de selectie van Van Basten, Clarence Seedorf, staat níet in de basis. Van Basten geeft rechts op het middenveld de voorkeur aan Wesley Sneijder, waardoor de middenvelder van Milan op de bank moet beginnen.

Opstellingen

Nederland: Stekelenburg; Van Bronckhorst, Mathijsen, Bouma, Jaliens; Van der Vaart; Landzaat, Sneijder; Robben, Huntelaar, Babel

Roemenië: Lobont, Contra, Rat, Tamas, Codrea, Radoi, Nicolita, Marica, Mutu, Goian, Cocis

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen