Wenger niet gelukkig met zijn keuzes

Ger
29 maart 2007, 16:19   Bijgewerkt: 29 maart 2007, 16:58

Arsene Wenger geeft zichzelf de schuld voor de tegenvallende prestaties van Arsenal. De Franse oefenmeester stelt dat hij dit seizoen niet had moeten proberen om iedere prijs te winnen. The Gunners weten sinds al sinds begin maart dat de huidige competitiejaargang geen titels zal opleveren.

"Op het moment dat we de League Cup-finale bereikten, hadden we de FA Cup moeten opgeven. Dat heeft ons later opgebroken. Het was mijn fout", zegt een schuldbewuste Wenger tegen de BBC. "Voortaan zullen we onze aandacht richten op de kwalificatie van de knock-out-fase van de Champions League. Vanaf dat moment kijken we weer verder."

De Fransman is zeer teleurgesteld over het verloop van het seizoen. Vooral de uitschakeling door PSV in de Champions League is keihard aangekomen. "Dit is nog nooit eerder gebeurd in mijn tijd bij Arsenal. We hadden wel jaren waarin we geen prijzen wonnen, maar telkens streden we om een trofee."

Wenger zal volgend seizoen in de League Cup geen spelers meer opstellen van de A-selectie. De trainer wil op die manier zijn selectie meer rust geven. "In december en januari hebben mijn spelers 17 wedstrijden afgewerkt. Daarnaast hadden we niet de mogelijkheid om te roteren vanwege de vele blessures en schorsingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen