'FC Twente wil transfervrije Addo binnenhalen'

24 april 2007, 00:00   Bijgewerkt: 24 april 2007, 11:48

Het lijkt er op dat PSV en FC Twente komende zomer bij elkaar gaan winkelen. Nadat eerder al bekend werd dat PSV er aan denkt om Twente-spelers Touma en Bakircioglu binnen te halen, weet VI-hoofdredacteur Johan Derksen nu te melden dat PSV-verdediger Eric Addo mogelijk de overstap maakt naar Enschede.

De 29-jarige Addo maakt een merkwaardige carrière door. Hij kwam medio 1999 als grote belofte naar PSV, maar slaagde er in Eindhoven nooit in om een basisplaats te veroveren. Pas vorig seizoen speelde hij voor het eerst meer dan tien officiële wedstrijden in één seizoen voor de club uit Brabant. 

Ook dit seizoen is Addo vooral reservespeler, maar de laatste weken staat hij ineens weer in de basis. Desondanks lijkt PSV niet van plan te zijn om het contract met Addo te verlengen, waardoor de Ghanees transfervrij kan vertrekken. FC Twente-trainer Fred Rutten, die Addo nog kent uit zijn periode als assistent van Guus Hiddink in Eindhoven, ziet wel brood in de Ghanese international. Hij ziet in hem een goed alternatief voor zijn huidige centrumverdedigers Zomer en Wielaert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen