Real en Barça strijden om Jorge Andrade

Ger
11 april 2007, 16:33   Bijgewerkt: 11 april 2007, 17:00

Deportivo la Coruña-verdediger Jorge Andrade is een gewilde speler. De Portugees staat in de belangstelling van grootmachten Real Madrid en FC Barcelona. De centrale verdediger is al jaren één van de steunpilaren van de ploeg van trainer Joaquin Caparros. 

Barça lijkt vooralsnog favoriet om de mandekker aan te trekken, Andrade's kompaan Deco speelt namelijk bij de Catalanen. De twee zijn bevriend sinds hun succesvolle tijd bij de Portugese topclub FC Porto. Barça is volgens Record bereid elf miljoen euro te betalen voor de Portugese international, die wegens een blessure het WK van 2006 in Duitsland misliep. Diverse bronnen speculeren dat Andrade al een voorcontract bij de club van trainer Frank Rijkaard heeft getekend. 

Aartsrivaal Real Madrid zou drie (overbodige) spelers overhebben voor de verdediger. Verdedigende middenvelder Ruben de la Red, doelman Diego Lopez en aanvaller Javier Portillo zouden in dit geval naar La Coruña trekken. Ook zou de Koninklijke een som van twee miljoen euro overmaken aan Depor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen