Ambrosini kijkt uit naar tweede kans

17 mei 2007, 23:56   Bijgewerkt: 18 mei 2007, 00:36

Massimo Ambrosini moest twee jaar geleden verbitterd toekijken hoe zijn ploeg AC Milan uiteindelijk de Champions League-finale verloor tegen Liverpool. De Italiaanse middenvelder zat op de tribune met een blessure, maar besefte toen nog niet dat hij een tweede kans zou krijgen. 

"Het leven is raar, omdat je lang niet altijd een tweede kans krijgt", zo weet Ambrosini. "Ik ben er dankbaar voor en erg blij mee en nu moeten we klaar zijn om het op te nemen tegen Liverpool, dat ons twee jaar geleden de cup afpakte", zo zegt de middenvelder strijdvol.

Maar de middenvelder wenst verder niet terug te kijken naar het dramatisch verlopen duel. Hij kijkt uit naar het treffen met Liverpool, waar volgens hem de beste middenvelder van Europa rondloopt. "Zij hebben de beste middenvelder in Europa in de naam van Steven Gerrard. In mijn ogen is hij onberispelijk de beste op moment. Het is geweldig om tegenover hem te komen staan en dat zoiets in de finale van de Champions League zal gebeuren, maakt het nog mooier", zo prijste hij de Engelsman.

Bron: uefa.com

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen