'Delegatie Valencia reist af naar Amsterdam'

15 mei 2007, 00:01   Bijgewerkt: 15 mei 2007, 00:18

De kans dat Wesley Sneijder vertrekt bij Ajax, wordt steeds groter. Valencia, dat enige tijd geleden al bod van twaalf miljoen euro uitbracht, lijkt de 22-jarige middenvelder koste wat kost over te willen nemen. In het tv-programma Voetbal Insite wist Johan Derksen te melden dat er deze week een delegatie van de Spaanse club naar Nederland komt om met zowel Sneijder als Ajax te gaan praten.

Sneijder zelf lijkt een overstap naar de Spaanse Primera Division wel te zien zitten. Naar verluidt heeft hij dit ook kenbaar gemaakt aan de clubleiding van Valencia, waardoor de Spanjaarden nu de moeite nemen om naar Nederland te reizen. 

Ook FC Barcelona zou interesse hebben in de international, maar de Catalanen zouden moeite hebben met het prijskaartje dat Ajax om de nek van Sneijder hangt. Aangezien Sneijder, die dit seizoen liefst achttien keer scoorde, nog een contract heeft tot medio 2009, kan Ajax de hoofdprijs vragen. Aangezien het bod van twaalf miljoen euro van Valencia resoluut afgewezen werd, lijkt Ajax ruim vijftien miljoen te willen hebben voor de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen