Giuly international-af na sms aan vriendin Domenech

Ger
15 mei 2007, 14:37   Bijgewerkt: 15 mei 2007, 15:33

Het was de jaloezie van bondscoach Raymond Domenech die de interlandcarrière van FC Barcelona-speler Ludovic Giuly de strop omdeed. In Frankrijk keek men raar op toen Domenech in 2005 besloot de rappe vleugelaanvaller in het vervolg te negeren. Twee jaar naar dato wordt duidelijk waarom de keuzeheer de voormalig speler van AS Monaco en Olympique Lyon links laat liggen.

De kleine vleugelspits stuurde Domenechs vriendin, presentatrice Estelle Denis, namelijk een sms waarin stond: "Ik ben morgen in Parijs, lijkt me leuk om je te zien.". Niet wetende dat Denis net een relatie met Domenech was begonnen, tekende hij daarmee voor het einde van zijn interlandloopbaan. De oefenmeester was niet gecharmeerd van de actie van Giuly en dus besloot de 30-jarige aanvaller het gesprek met de voormalig trainer van Mulhouse en Olympique Lyon aan te gaan.

De Fransman liet weten dat Denis en de relatie tussen hem en Denis puur zakelijk was. "Luister coach", begon Giuly, "Ik heb je vrouw een sms gestuurd, maar ik heb nooit geweten dat jullie een koppel waren. En maak je niet druk, mijn relatie met haar was puur professioneel. Ik zeg het u zodat er geen misverstanden ontstaan."

Giuly steekt zijn afgunst richting de 55-jarige bondscoach niet onder stoelen of banken. Hij ziet de trainer liever vroeg dan laat bij de Franse bond vertrekken. De Engelse krant The Sun is een actie gestart om de afkoopsom van bondscoach Steve McClaren te financieren. "Als de Franse pers eenzelfde soort initiatief opzet zal mijn bijdrage zeer genereus zijn", liet Giuly weten

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen