Helmond Sport trekt Grot aan

8 mei 2007, 10:45

NEC-speler Guillano Grot zal volgend seizoen voor Helmond Sport uitkomen. De bonkige spits heeft een driejarig contract getekend bij de club uit Noord-Brabant, die dit seizoen op een troosteloze achttiende plaats in de Jupiler League eindigde. 

"Helmond Sport wilde me vorig jaar ook al hebben en kwam met een heel mooi aanbod", meldt Grot, die dit seizoen op huurbasis uitkwam voor Excelsior, aan het Algemeen Dagblad. Bovendien liep zijn contract bij NEC af en had Excelsior in een eerder stadium al te kennen gegeven dat het niet met de aanvaller door wilde.

Grot kwam dit seizoen weinig tot scoren voor Excelsior. Zijn doelgemiddelde was niet bepaald indrukwekkend. Één goal in elf duels. "Ik heb een vervelend seizoen gedraaid. Als je wordt gehaald als eerste spits moet je wel een kans krijgen. Die heb ik niet echt gehad, want ik heb dit seizoen maar negen keer in de basis gestaan."

Toch steekt de aanvaller de hand ook in eigen boezem. "Het ligt ook een beetje aan mezelf. Ik wilde te graag en ging op de training te vaak voor eigen succes. Ik was te geforceerd bezig om een basisplaats af te dwingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen