Huysegems: "Vertrek Koeman pijnlijk en verdrietig"

3 mei 2007, 14:00

In de selectie van Feyenoord is verslagen gereageerd op het nieuws dat Erwin Koeman niet langer als hoofdtrainer voor de groep zal staan. De coach maakte donderdag bekend dat hij, na twee jaar, opstapt als coach van de Rotterdammers.

Koeman maakte zijn besluit donderdag bekend aan de spelersgroep, voorafgaand aan de training. "Toen werd het even heel stil in de kleedkamer", zegt Stein Huysegems op de website van Feyenoord. "Koeman vertelde dat er te weinig resultaat was geboekt en dat de doelstellingen niet gehaald waren. Dat is niet alleen pijnlijk, maar ook verdrietig. Ik denk dat niemand had zien aankomen dat hij dat besluit zou nemen."

Voor Romeo Castelen komt het vertrek van de coach niet als een verrassing. "Ik had wel een vermoeden dat dit eraan zat te komen. Toch was het vanochtend heel moeilijk om te horen dat Koeman daadwerkelijk vertrekt", zegt de rechtsbuiten. "Je komt op de club om zoals elke dag te trainen, maar dan krijg je opeens dit nieuws te horen. Dat valt niet mee", vult Angelos Charisteas zijn collega-aanvaller aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen