"Lazovic twee klassen beter dan Farfan en Koné"

17 mei 2007, 16:46

"Danko Lazovic is niet één, maar twee klassen beter dan Jefferson Farfan en Arouna Koné." Was getekend, Aad de Mos. Het moge duidelijk zijn: de coach van Vitesse acht zijn spits rijp voor een overstap naar Eindhoven. "Maar PSV moet wel met geld over de brug komen", zegt de oefenmeester tegen Radio 1

De Mos kwam in het interview op de radio woorden tekort om Lazovic de hemel in te prijzen. "Toen we hem haalden, wist ik dat hij goed was. Maar dat hij zó goed was, had ik niet verwacht. Wat hij met een bal kan, is ongelofelijk. Hij is ideaal in een systeem met twee aanvallers. Bij PSV kan hij uitgroeien tot een sensatie, voor zover hij dat nog niet is. Want we hebben nog niet eens gezien hoe hij speelt met een sterke ploeg om zich heen", aldus de lyrische coach.

De coach benadrukt echter dat de transfer nog niet rond is. "Ik spreek vrijwel dagelijks met die jongen. Kijk, sportief gezien wil ik hem natuurlijk koste wat kost behouden. Maar als we een goed bod krijgen, weet ik dat hij niet te behouden is. Maar als PSV niet met een goed bod komt, blijft hij gewoon bij Vitesse. Hij heeft al laten weten dat niet erg zou vinden, hij wil best nog een seizoen aan zichzelf werken en misschien nog wel meer goals maken", besluit De Mos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen