Mexes wil opgewaardeerd contract of vertrek

Koen Freriks
15 mei 2007, 15:14   Bijgewerkt: 15 mei 2007, 15:21

De Fransman Phillipe Mexes lijkt een slim spelletje met zijn werkgever te spelen. De verdediger schermt bij zijn huidige club AS Roma met de interesse van andere clubs, in de hoop op deze manier een contract met betere financiële voorwaarden te verdienen. 

Roma heeft baat bij het verlengen van het contract van Mexes omdat hij anders over een jaar transfervrij de deur uit wandelt. Of de Romeinen de eisen van de voormalig speler van Auxerre kunnen voldoen is de vraag. "Er zijn een aantal andere clubs die meer geld bieden", aldus Mexes' zaakwaarnemer Olivier Jounneaux. 

"Philippe wil in principe blijven, maar we moeten de economische details van het contract opnieuw bespreken" aldus de belangenbehartiger tegenover een Roma fansite. "Het verschil tussen vraag en aanbod is significant. Philippe is niet bezorgd. Hij leeft van dag tot dag en is heel kalm onder de situatie" legde Jounneaux uit. 

"Er zijn vele Italiaanse en buitenlandse clubs die geïnteresseerd in hem zijn. Hij wil hier blijven maar, Roma zal in ieder geval bij de buurt moeten komen van wat andere clubs voor Mexes over hebben." De vertegenwoordiger meldt tot slot: "Roma zal doen wat zij denken dat het beste voor hen is. Mijn cliënt heeft echter het recht om de aanbiedingen van andere clubs te bekijken en te evalueren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen