Omstreden Lazovic schiet Vitesse langs NEC

17 mei 2007, 14:25   Bijgewerkt: 17 mei 2007, 17:47

Danko Lazovic heeft aan de onrust rond zijn persoon bij Vitesse een voorlopig einde gemaakt. De Serviër zorgde donderdag in de play-offs voor deelname aan de Intertoto voor het enige doelpunt in de thuiswedstrijd tegen NEC: 1-0. Zondag is de return in Nijmegen. De uiteindelijke winnaar van de Gelderse derby treft in de derde en laatste ronde de verliezer van de tweestrijd tussen FC Utrecht en FC Groningen. Zij spelen voor een plaats in de UEFA Cup.

Het was vooraf nog maar de vraag of Lazovic in het basisteam zou starten. De spits werd zaterdag in het uitduel tegen NAC Breda (0-1) tijdens de rust gewisseld. Tot grote onvrede van Lazovic, die een dag later niet kwam opdagen tijdens de training.

In de gesprekken aan het begin van de week hoopten beide partijen de lucht te klaren. Het vele praten had in ieder geval Lazovic goed gedaan. Hij speelde zijn beste wedstrijd sinds weken en werkte voor elke meter. De beloning voor de jarige Serviër, hij vierde donderdag zijn 24e verjaardag, kwam kort voor de rust. Lazovic kapte in het strafschopgebied zijn tegenstander uit en schoot de bal beheerst langs doelman Gabor Babos: 1-0. Lazovic vierde de treffer uitbundig, maar zonder trainer De Mos. Dat deed hij eerder dit seizoen juist wel regelmatig. 

In de tweede helft had Lazovic ook een tweede en derde doelpunt kunnen maken, maar de paal stond meer succes in de weg. Door de nipte zege is de finale voor Vitesse dichtbij. Ook vorig seizoen plaatsten de Arnhemmers zich voor de eindstrijd voor deelname aan de Intertoto ten koste van NEC. FC Twente was toen in de finale te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen