PSV legt Zonneveld vier seizoenen vast

Ger
23 mei 2007, 18:45   Bijgewerkt: 23 mei 2007, 19:52

Mike Zonneveld is de eerste aanwinst van PSV voor het nieuwe seizoen. De 26-jarige middenvelder tekende bij de landskampioen een verbintenis tot medio 2011. Hij maakt de overstap van NAC Breda.

"Dit is geweldig, ik ben erg trots", aldus Zonneveld op de website van zijn nieuwe werkgever. "PSV is de toonaangevende club in Nederland, en ook in Europa doet het team nu voor het elfde jaar op rij mee in de Champions League. Dit is voor mij een hele mooie stap en natuurlijk een geweldige uitdaging."

Het contact tussen PSV en Zonneveld liep al geruime tijd. De middenvelder onderging woensdag een medische keuring en tekende later op de middag een contract. "Voor mij was de keuze duidelijk. Ik had al een heel goed gevoel na mijn gesprek met Ronald Koeman. Als je de clubs bekijkt waar ik eerder speelde, zit er een stijgende lijn in mijn loopbaan. Ik ben blij", besluit de middenvelder, die eerder speelde voor NEC, Go Ahead Eagles en in de Ajax-jeugd.

Ook de transfer van Tommy van der Leegte is in afrondende fase gekomen. "Het gaat de goede kant op", aldus technisch manager Stan Valckx van PSV. Van der Leegte komt over van de Duitse club VfL Wolfsburg. Beide spelers komen in aanmerking voor een plaats links op het middenveld. Daar heeft PSV een vacature omdat aanvoerder Phillip Cocu is gestopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen