Trainer Brandts bevestigt: "Zonneveld gaat weg"

Ger
14 mei 2007, 09:18   Bijgewerkt: 14 mei 2007, 10:34

De geruchten gingen al langer, maar NAC-trainer Ernie Brandts bevestigt nu dat Mike Zonneveld volgend seizoen niet meer voor zijn club uitkomt. De middenvelder, bekend om zijn keiharde schot, staat naar verluidt in de belangstelling van PSV. Daar zou een driejarig contract voor hem klaar liggen. Eén ding weet trainer Brandts zeker: "Mike gaat zonder meer weg."

Alleen waarhéén wist de oefenmeester niet. "Er is belangstelling, maar er wordt wel zo veel geschreven dat niet klopt", meldde hij sceptisch. Vervolgens nuanceert de NAC-trainer zijn uitspraak door te stellen dat er in de berichten uiteraard een kern van waarheid in zit.

Zonneveld zelf, na de 0-1 nederlaag tegen Vitesse, hield de boot stevig af. "Iedereen neemt alles maar van elkaar over. Dat ik voor drie jaar ga tekenen bij PSV, daar is helemaal niks van waar", aldus de 26-jarige speler. Hij vervolgde: "Maandag (vandaag, red.) belt mijn zaakwaarnemer en dan weet ik meer." 

Zonnevelds zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink was wat duidelijker. "Er liggen aanbiedingen van Feyenoord en PSV. Mike weet wat hij wil, maar er is nog geen overeenkomst. Dat kan morgen gebeuren, maar het kan ook nooit gebeuren." Verwacht wordt dat de oud-speler van Go Ahead Eagles en NEC deze week nog bij PSV tekent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen