Boze Hinkel: "Löw ziet mij over het hoofd"

23 juni 2007, 12:47

Andreas Hinkel is boos op Joachim Löw, de bondscoach van Duitsland. De verdediger van FC Sevilla snapt niet waarom hij consequent over het hoofd gezien wordt voor de nationale ploeg en waarom vertegenwoordigers van de Duitse voetbalbond nooit eens de moeite nemen om hem in Spanje te komen bekijken. 

"Ik ben heel teleurgesteld in Löw", zegt de 25-jarige verdediger in Sport Bild. "De feiten zijn duidelijk: sinds mei 2006, toen ik hoorde dat ik niet tot de WK-selectie behoorde, heb ik helemaal niets meer gehoord van de Duitse bond."

"Het lijkt wel alsof er een radiostilte heerst", vervolgt Hinkel, die het afgelopen seizoen dertien wedstrijden speelde voor de UEFA Cup-winnaar. De verdediger vindt het vooral vreemd dat hij nog nooit iemand van de Duitse bond op de tribune heeft zien zitten. "Dat ik in Spanje speel, mag toch geen probleem zijn? Een paar kilometer verderop speelt nota bene David Odonkor, en hij wordt wel continu in de gaten gehouden. Ik snap het niet."

Hinkel stapte afgelopen zomer over van VfB Stuttgart naar FC Sevilla. In totaal kwam hij al zeventien keer uit voor de nationale ploeg van Duitsland.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen