Getafe woest op Real Madrid en Schuster

20 juni 2007, 12:09   Bijgewerkt: 20 juni 2007, 12:17

Als blijkt dat Bernd Schuster inderdaad al een voorcontract getekend heeft bij Real Madrid, dan zit de Koninklijke flink in de nesten. Getafe, de club waar Schuster nog een doorlopend contract heeft, is hier immers niet van gediend. 

Schuster wordt al maandenlang gezien als de beoogde opvolger van Fabio Capello bij Real Madrid. De Duitser zou in april zelfs al een voorcontract hebben getekend, weten diverse media in Spanje en Duitsland te melden. "Dat heb ik ook gehoord", zegt Getafe-voorzitter Angel Torres tegen Radio Marca. "Het schijnt zo te zijn dat Schuster vlak na Pasen getekend heeft. Als we dat kunnen bewijzen, zullen we actie ondernemen. We zullen de zaak dan aankaarten bij de UEFA en de FIFA."

Schuster slaagde er dit seizoen in om Getafe naar de Spaanse bekerfinale te leiden. Als echter blijkt dat hij een voorcontract getekend heeft bij Real, is al zijn krediet bij Getafe echter in één klap verleden tijd. "Als iemand respectloos met mij om gaat, hij diegene er een vijand voor de rest van zijn leven bij", briest Torres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen