Poll: Real Madrid troeft Barcelona af

Ger
15 juni 2007, 20:53   Bijgewerkt: 15 juni 2007, 21:15

Real Madrid is de grote favoriet bij de bezoekers van FCUpdate.nl om de Spaanse titel in de wacht te slepen. Liefst 70 procent van de stemmers in onze poll verwacht dat de koploper op de laatste speeldag een feest kan vieren.

{image[251086][right-half][]}De Koninklijke staat in de Primera Division in punten gelijk met aartsrivaal Barcelona. De Catalaanse formatie moet echter het onderspit delven in het onderling resultaat. Ruim een kwart van de bezoekers (27 procent) verwacht dat Barça de titel alsnog gaat winnen.

De kansen van Sevilla op het kampioenschap zijn volgens de stemmers te verwaarlozen. Slechts drie procent ziet de ploeg van trainer Juande Ramos als grote winnaar van de laatste speelronde. Sevilla staat in de rangschikking twee punten achter op de beide koplopers.

Zondag is de ontknoping in de Spaanse competitie. Real Madrid neemt het in eigen huis op tegen Real Mallorca, terwijl Barcelona op bezoek gaat bij Gimnastic. Voor Sevilla staat de thuiswedstrijd tegen Villarreal op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen