Real Madrid meldt zich bij Chelsea voor Robben

7 juni 2007, 13:17   Bijgewerkt: 7 juni 2007, 14:05

Real Madrid is bezig om Arjen Robben los te weken bij Chelsea. Ramon Calderon, de voorzitter van Real, heeft laten weten dat hij met de Londense club in gesprek is over een transfer van de Nederlandse vleugelaanvaller. Robben zou, na Ruud van Nistelrooy, de tweede Nederlandse Galáctico worden.

"De gesprekken lopen, zowel met Chelsea als met Robben zelf. Deze gesprekken zijn nog in een eerste fase, maar we hebben goede hoop dat we hem aan kunnen trekken", zegt Calderon. De preses wil met de komst van de Nederlander een oude belofte inlossen. "Bij mijn komst heb ik beloofd dat Robben naar Bernabeú zou komen. Die belofte staat nog steeds", aldus Calderon.

De interesse van Real Madrid komt mogelijk nét te laat. Naar verluidt waren Robben en Chelsea het al vrijwel eens over een nieuw contract, dat loopt tot 2012.

De 23-jarige Robben speelt al sinds medio 2004 voor Chelsea, dat hem destijds voor ruim zestien miljoen euro overnam van PSV. In Londen heeft Robben zich ontwikkeld tot één van de beste aanvallers van Europa, maar ook tot één van de meest blessuregevoelige. Het afgelopen seizoen speelde hij door blessures slechts 21 wedstrijden, waarin hij twee doelpunten maakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen