Rigters wil zich op hoger niveau bewijzen

Ger
25 juni 2007, 09:00

Maceo Rigters gaat vandaag met zijn zaakwaarnemer zijn toekomst bespreken. De 23-jarige aanvaller is ontevreden over zijn reserverol bij NAC Breda. Dankzij het succesvolle jeugd-EK hoopt de Amsterdammer op een transfer naar het buitenland. "Het Engelse voetbal spreekt me erg aan", zegt Rigters tegen FCUpdate.nl.

Zijn vijf EK-duels met Jong Oranje hebben Rigters duidelijk in de markt gezet. De aanvaller kroonde zich met vier treffers tot topscorer van het toernooi. Ton Smit, de zaakwaarnemer van Rigters, schermt inmiddels met de interesse van twee clubs. "Eén daarvan is Celtic, de andere mogen we niet noemen", aldus Smit. "We hebben ze doorgestuurd naar NAC."

De aanvaller staat duidelijk open voor een vertrek uit Breda, waar hij zich niet gewaardeerd voelt. "De technisch directeur (Earnest Stewart, red.) heeft me namens de club laten weten dat ze me geen basisspeler vinden. Ik ben de twaalfde of dertiende man bij NAC. Ik hoop op een transfer, maar een vertrek zal ik nooit forceren. Zo zit ik niet in elkaar."

"In januari ben ik al eens op Stewart afgestapt om de mogelijkheden van een vertrek te bespreken. De club wilde me echter niet laten gaan. Ik was nodig vanwege enkele geblesseerde spelers in de selectie. De afgelopen maanden heb ik daarom opnieuw mijn best gedaan voor NAC. Nu we een nieuw seizoen ingaan, lijkt het me dat NAC me wel wil verkopen bij een goed bod."

De aanvaller is naar eigen zeggen niet de enige voetballer die het vertrouwen bij NAC heeft gemist. "Er zijn heel veel spelers die graag voor NAC wilden uitkomen. Uiteindelijk zijn ze toch met een slecht gevoel weggegaan. Dat is jammer voor de club en vooral voor de supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen