Rijkaard heeft vertrouwen in goede afloop

Koen Freriks
16 juni 2007, 12:37   Bijgewerkt: 16 juni 2007, 12:55

Zondagavond zal duidelijk worden of Real Madrid of Barcelona zich kampioen van Spanje mag noemen. Hoewel Barca afhankelijk is van het resultaat van haar aartsrivaal, houdt trainer Frank Rijkaard hoop op een goede afloop.

"De spelers moeten alleen aan hun eigen taak denken", zo vertelde Rijkaard vrijdag op de persconferentie. "We zullen diep moeten gaan, niet negatief denken en met trots spelen. Het zijn geen wonderen waar ik in geloof, maar mogelijkheden. Elke wedstrijd kan een verrassing opleveren."

De Nederlander, laatste tijd bekritiseerd door het tot nog toe teleurstellende seizoen, zegt gewoon alle concentratie op de eigen wedstrijd te zetten. "We moeten punten pakken, dan is er nog steeds een mogelijkheid. Er is nog steeds een wedstrijd te gaan en alles kan nog gebeuren. Hoe dan ook, we moeten geconcentreerd blijven op onze eigen wedstrijd en een goed resultaat halen", zo vertelde Rijkaard.

Zondag speelt Real Madrid thuis tegen Real Mallorca, Barcelona gaat op bezoek bij het al gedegradeerde Gimnastic. Als Real wint, is het zeker van de landstitel. Alleen als De Koninklijke punten laat liggen, kunnen de Catalanen nog kampioen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen