Salmon hoopt op AZ

20 juni 2007, 10:08

Glen Salmon kan naar Heerenveen, maar wacht nog even af. De spits uit Zuid-Afrika staat immers ook in de belangstelling van AZ en een overstap naar Alkmaar gaat boven alles, zo meldt de 29-jarige Salmon dinsdag in BN/ De Stem

Salmon voetbalde het afgelopen half jaar bij NAC Breda. De Brabantse club wilde hem dolgraag behouden, maar de Zuid-Afrikaan bleef twijfelen. Om duidelijkheid te scheppen, besloot NAC daarom na enige tijd om de onderhandelingen maar stop te zetten en de trefzekere aanvaller te laten gaan. 

Sindsdien heeft Salmon over aandacht niet te klagen. Hij werd onder meer genoemd als mogelijke opvolger van Afonso Alves bij Heerenveen, maar heeft zelf zijn zinnen gezet op AZ. "Een topclub, dat wil je meemaken. Als voetballer wil je nu eenmaal beter worden. Ik hoorde dat Louis van Gaal gecharmeerd is van me, mooi om te horen. Maar of je de kans krijgt, is altijd afwachten."

Salmon zou AZ zelfs verkiezen boven een buitenlands avontuur, voegde hij hieraan toe. Een overstap naar Heerenveen ziet hij, om praktische redenen, niet zo zitten. "Omdat we op zoek zijn naar een nieuwe omgeving, is het eigenlijk niet de bedoeling terug te keren naar het Noorden", zegt Salmon, die tot afgelopen winter bij FC Groningen speelde. "Daarom heb ik nog geen besluit genomen over hun aanbod."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen