Simons: "Vandereycken moet blijven"

6 juni 2007, 08:40

Timmy Simons vindt niet dat de Belgische voetbalbond bondscoach René Vandereycken uit zijn functie moet ontheven. De oefenmeester ligt onder vuur, nu de Belgen vrijwel zeker naast het EK van 2008 gaan grijpen. Volgens Simons lost een vertrek van de coach het huidige probleem van de Rode Duivels echter niet op.

"Er is progressie gemaakt, de jongeren raken ingepast. Vanuit de groep heb ik nooit een negatief signaal opgevangen. Een coach veranderen is niet altijd de oplossing. Ik vind dat we goed bezig zijn. Enkel de resultaten ontbreken op dit moment", zegt de aanvoerder van de Belgische ploeg tegen het Belgische Sporza

België verloor afgelopen zaterdag van Portugal, waardoor plaatsing voor het EK verder weg dan ooit is. Toch vindt Simons dat zijn team vanavond optimaal gemotiveerd aan moet treden tegen Finland. "Zelfs al zijn we zo goed als uitgeschakeld voor het EK, we moeten onze volgende duels gewoon proberen te winnen. Dat is ook belangrijk voor de FIFA-ranking", weet de verdedigde middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen