Vincken wil weg bij Feyenoord

13 juni 2007, 12:56   Bijgewerkt: 13 juni 2007, 13:03

Tim Vincken verwacht niet dat hij ook volgend seizoen deel uitmaakt van de selectie van Feyenoord. De 20-jarige rechtervleugelaanvaller acht het voor zijn ontwikkeling beter om, eventueel op huurbasis, uit te komen voor een andere club. "Ik heb speelminuten nodig om beter te worden", zegt hij in Voetbal International

Het steekt Vincken dat hij bij Feyenoord amper de kans gekregen heeft om in zijn ritme te komen. "Een lekkere serie heb ik nooit kunnen maken. Misschien volgend jaar, maar de kans is groot dat het dan in een ander shirt gebeurt. Ik weet dat het op deze manier niet verder kan", is de duidelijke taal van de jeugdinternational.

"Verhuur of verkoop, de gesprekken zijn al gaande. Doordat ik altijd helemaal Feyenoord-minded ben geweest, kan ik het me niet voorstellen ooit elders te spelen, maar op dit moment heb ik wel oren naar die optie. Ik heb speelminuten nodig om beter te worden", besluit de aanvaller, wiens contract doorloopt tot medio 2009.

Vincken kwam het afgelopen seizoen, vooral als invaller, 23 keer in actie voor Feyenoord. Hij maakte één doelpunt, in de thuiswedstrijd tegen Sparta (3-2).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen