Willem II rekent op vertrek Redan

7 juni 2007, 14:00

Willem II gaat er niet vanuit dat Iwan Redan volgend seizoen tot de selectie behoort. De aanvaller is na een huurperiode bij Cardiff City weer terug in Tilburg, maar de technische staf van de Tricolores ziet geen toekomst voor de spits bij Willem II.

"We hebben regelmatig contact", zegt assistent-trainer Adries Jonker in het Brabants Dagblad. "Beide partijen zijn het erover eens dat Redan er verstandig aan doet om zijn heil elders te zoeken", aldus Jonker, die bovendien aangaf dat zijn ploeg geen grote aankopen meer zal doen. Alleen Maikel Aerts komt mogelijk nog over van Feyenoord, verder zal de club zich in principe rustig houden op de transfermarkt. "Maar als zich een buitenkansje voordoet zullen we toeslaan", haast Jonker zich te zeggen.

Willem II verzekerde zich de afgelopen weken al van de diensten van Ajax-huurlingen Rydell Poepon en Kenneth Vermeer, terwijl spits Frank Demouge overkomt van streekgenoot FC Den Bosch. "Demouge was de beste betaalbare speler van de Nederlandse markt", verklaart Jonker de komst van de 24-jarige aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen