Benson mag vertrekken bij Vitesse

14 juli 2007, 21:50

De rol van Fred Benson bij Vitesse lijkt uitgespeeld. De aanvaller heeft van coach Aad de Mos te horen gekregen dat hij komend seizoen weinig kans maakt op een basisplaats en mag uitzien naar een andere club. Dit tot grote teleurstelling van Benson, die zaterdag nog twee keer scoorde in een oefenduel tegen VV Rheden.

"Ik heb een gesprek gehad met de trainer en daaruit is gebleken dat ik ook dit seizoen op weinig speeltijd hoef te rekenen. Dat bericht kwam hard aan, temeer omdat ik wel gedacht had een eerlijke kans te krijgen in de voorbereiding. Ik heb de afgelopen twee seizoenen keihard gewerkt voor Vitesse en altijd mijn uiterste best gedaan. Ik heb als invaller aardig wat doelpunten gemaakt, waarvan diverse belangrijke, en dan verwacht je toch meer. Helaas zit dat er niet in bij Vitesse", zegt Benson op de website van de Arnhemse club.

Benson, die in de belangstelling staat van Heracles Almelo, ziet nu geen andere optie dan om te vertrekken bij Vitesse. "Je weet nooit wat er gebeurt in de voetballerij, maar ik zal helaas verder moeten kijken dan Vitesse. Het is bekend dat de trainer er nog een aanvaller bij wil en dan wordt het wel erg vol voorin. Voor mijzelf is de teleurstelling dan ook groot", aldus de Nederlandse Ghanees.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen