Copa America: Venezuela dicht bij kwartfinale

1 juli 2007, 03:08

Venezuela staat op de drempel van de kwartfinale van de Copa America. Het gastland won zaterdag verrassend met 2-0 van Peru, waardoor het nu met vier punten uit twee wedstrijden aan kop staat in Groep A. Peru staat tweede en Uruguay, dat moeizaam won van Bolivia (0-1) bezet de derde plaats in de groep.

Peru had eerder deze week veel indruk gemaakt door Uruguay met 0-3 van het veld te poetsen, maar tegen Venezuela maakte de formatie van spits Jefferson Farfan geen enkele kans. Al na een kwartier werd Pedro Alexandro Garcia met rood van het veld gestuurd, waarna Venezuela het duel na rust besliste via goals van Cichero en Arismendi. Dat Venezolaan Paez ook nog rood kreeg, mocht de pret niet drukken.

Venezuela heeft nu in het laatste groepsduel tegen Uruguay aan een punt voldoende om de kwartfinale te bereiken. Dat zal nog niet meevallen, aangezien de Uruguayanen juist moeten winnen om de laatste acht te bereiken. Vrijdag greep de ploeg haar laatste strohalm, door Bolivia te kloppen. Sanchez maakte de enige goal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen