Redan niet, Van den Boogaart wel NEC'er

Koen Freriks
29 juli 2007, 10:45   Bijgewerkt: 29 juli 2007, 12:25

Iwan Redan (foto, links) zal zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever moeten vervolgen. Tijdens zijn stage op het Maritiemtoernooi in Den Helder bij NEC liet hij een goede indruk achter, maar de club ziet geen toegevoegde waarde in hem. Mark van den Boogaart, die ook een proefperiode afwerkte, krijgt wel een contract aangeboden.

De Nijmegenaren vinden dat Redan ten opzichte van de eerder ingelijfde Jhon van Beukering nauwelijks afwijkt en daarom geen versterking is. NEC zal verder op zoek blijven naar nog een aanvaller, Redan nog steeds naar een nieuwe club.

Middenvelder Mark van den Boogaart van Sevilla krijgt wel een contract aangeboden bij NEC Nijmegen. Hij was op proef bij de Nijmeegese ploeg en liet daar een overtuigende indruk achter. "Mark is een soort jongen Björn van der Doelen, met nog iets meer voetballend vermogen", zo vertelt trainer Mario Been van NEC op de officiële clubsite.

De 21-jarige heeft bij de Spaanse club weinig kans op speelminuten. De geboren Rotterdammer is afkomstig van de jeugd van Feyenoord en speelde het afgelopen seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen