Koevermans: "Feyenoord, of anders het buitenland"

24 augustus 2007, 09:21   Bijgewerkt: 24 augustus 2007, 12:56

De situatie rond Danny Koevermans blijft de gemoederen bezighouden. De spits wil nog steeds weg, maar de tijd tikt weg in zijn nadeel. Als hij over een week nog geen nieuwe club gevonden heeft, moet hij immers voorlopig bij AZ blijven.

"Het is afwachten", zegt de aanvaller tegen RTV Noord-Holland. "De trainer en ik zijn het er over eens dat ik er de laatste weken met mijn hoofd niet helemaal bij ben. In mijn hoofd was ik al bezig met transfers naar allerlei landen en het is lastig om al die perikelen tijdens de training een plek te geven."

Toch zal Koevermans zich, als er binnen een week geen nieuwe club, neer moeten leggen bij een langer verblijf in Alkmaar. "Ik zal, als er niets komt, op 1 september de knop om moeten zetten. Die kans is aanwezig, want ik heb geen clausule met een gelimiteerde transfersom in mijn contract staan. AZ kan dus vragen wat ze willen."

De voorkeur van Koevermans gaat nog altijd uit naar een overstap naar Feyenoord. "Maar als het Feyenoord-verhaal niet doorgaat, dan sta ik absoluut open voor het buitenland. Maar het is duidelijk dat mijn hart bij AZ ligt", haast de spits zich te zeggen.

"Mijn ideale scenario is dat AZ en Danny Koevermans gewoon met een goed gevoel uit elkaar gaan, en ik hoop ook dat dat nog gaat gebeuren", blijft hij optimistisch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen