NEC wint strijd om Tim Janssen

31 augustus 2007, 17:04   Bijgewerkt: 31 augustus 2007, 17:40

NEC heeft een mooie slag geslagen op de transfermarkt. De club uit Nijmegen neemt Tim Janssen over van RKC Waalwijk. Janssen, die ook in de belangstelling stond van diverse andere clubs uit de Eredivisie, tekent voor drie jaar bij NEC. Ook de Hongaar Krisztian Vadocz komt naar Nijmegen.

Janssen was vorig seizoen één van de lichtpuntjes bij RKC Waalwijk, dat degradeerde naar de Jupiler League. Direct na de degradatie liet Janssen weten weg te willen uit Waalwijk, maar RKC wilde de spits aanvankelijk niet kwijt. Zo liepen onderhandelingen met onder meer Roda JC meerdere keren op niets uit. NEC is er nu echter wél in geslaagd om de 21-jarige aanvaller vast te leggen.

"Tim is een jongen met scorend vermogen en veel doorgroeimogelijkheden. Bovendien vind ik het erg leuk dat hij voor NEC kiest in plaats van zijn andere opties en dat waren ook niet de minste eredivisieclubs", aldus coach Mario Been.

Overigens kan Been, naast Janssen, nog een speler aan zijn selectie toevoegen. De 22-jarige Hongaar Krisztian Vadocz komt over van Auxerre. De middenvelder, een zesvoudig international, tekende een contract voor één seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen