Zonneveld: "Was het saai? Dat begrijp ik wel"

12 augustus 2007, 02:08   Bijgewerkt: 12 augustus 2007, 02:23

Het is voor de Nederlandse voetbalfans te hopen dat het duel om de Johan Cruijff Schaal, zaterdag in de ArenA tussen kampioen PSV en bekerwinnaar Ajax, niet representatief is voor het komende seizoen. Want wat beide teams in Amsterdam lieten zien, was bar slecht. Ajax was uiteindelijk de minst slechte en won met 1-0.

"Tsja, jammer", zegt PSV'er Mike Zonneveld tegen FCUpdate.nl. "Natuurlijk wilden we winnen, dit is toch een prijs die je kan pakken. Er werd voor de wedstrijd wel gezegd dat dit niet het meest belangrijkste is, en dat klopt natuurlijk ook wel, maar als je in het veld staat wil je toch gewoon winnen. Jammer dat het niet gelukt is."

Als excuus voor het zwakke spel, kan PSV aanvoeren dat het met Jefferson Farfan, Arouna Koné, Kenneth Perez en Danko Lazovic een complete voorhoede miste. "We missen inderdaad nog wat mensen. In Rusland speelden we in vrijwel dezelfde bezetting als vanavond, toen ging het wel goed. Vandaag iets minder. Ajax heeft in ieder geval terecht gewonnen."

In het veld hebben spelers vaak niet echt door hoe saai een wedstrijd was, maar Zonneveld was zich er wel degelijk van bewust dat de fans niet op het puntje van hun stoel hebben gezeten. "Tsja, ik begrijp best dat deze wedstrijd saai was", zegt de verdediger, die afgelopen zomer overkwam van NAC Breda.

Voor Zonneveld zelf betekende het duel om de Johan Cruijff Schaal de afsluiting van de voorbereiding, waarin hij een vaste plaats in het Eindhovense basiselftal lijkt te hebben veroverd. "De laatste vijf of zes wedstrijden stond ik inderdaad altijd in de basis", stelt hij tevreden vast. "Het gaat redelijk. Natuurlijk is het even wennen, maar ik doe gewoon mijn best. En blijkbaar is de trainer tevreden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen