Aanvoerder Simons nog jaren bij PSV

Ger
27 september 2007, 15:31   Bijgewerkt: 27 september 2007, 15:46

PSV en Timmy Simons hebben een akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis tot medio 2011 met een optie voor nog een seizoen. Het huidige contract van de middenvelder liep door tot de zomer van 2009. De Belgische international komt sinds 2005 uit voor de Eindhovenaren.

"Het is eigenlijk snel rond gekomen", aldus de 30-jarige Simons, die sinds dit jaar de aanvoerdersband van PSV draagt, op de website van de landskampioen. "Van beide kanten was duidelijk dat we met hetzelfde gevoel rond om de tafel zaten. We kwamen er dan ook snel uit."

Simons sluit zijn loopbaan waarschijnlijk af bij PSV. "Al weet je natuurlijk nooit iets zeker in de voetballerij", houdt de Belg een slag om de arm. "Dit is in elk geval een duidelijk signaal naar mijn gezin, familie, deze mooie club en natuurlijk alle supporters van PSV."

Manager voetbalzaken Stan Valckx is eveneens tevreden. "We zijn blij dat we zo'n belangrijke speler voor langere tijd kunnen vastleggen. Vanaf zijn komst naar Eindhoven heeft hij een grote rol in het team en is hij uitgegroeid tot een van de leiders van PSV. Daarnaast is hij een voorbeeldige prof, die ook buiten het veld zijn stempel op het team drukt. Grote tevredenheid dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen