Achterstand op Real baart Rijkaard nog geen zorgen

17 september 2007, 12:04

FC Barcelona is allesbehalve overtuigend begonnen aan het seizoen. Zondag liet de Catalaanse formatie, alweer voor de tweede keer in drie wedstrijden, twee punten liggen. De uitwedstrijd tegen Osasuna eindigde zoals hij begon: 0-0. Hierdoor is de achterstand van Barça op koploper Real Madrid, dat haar eerste drie wedstrijden allemaal won, al opgelopen tot vier punten.

Toch maakt Barcelona-trainer Frank Rijkaard zich nog geen zorgen. "De competitie is pas net begonnen, er zijn nog heel veel wedstrijden te spelen. Wij moeten gewoon zorgen dat we de komende periode meer punten gaan pakken. Pas aan het eind van de competitie zal blijken of deze magere start belangrijk was", aldus de coach.

Volgens Rijkaard was het puntverlies tegen Osasuna mede te wijten aan het feit dat vrijwel al zijn spelers de afgelopen weken op pad waren wegens interlandverplichtingen. "Ik heb de afgelopen twee weken met een heel beperkte selectie kunnen trainen. Bovendien kwamen veel spelers vermoeid terug. Op deze manier is het voor ons natuurlijk heel moeilijk werken", zegt hij op de website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen