ADO dient klacht in tegen Maaskant

Ger
28 september 2007, 18:10   Bijgewerkt: 28 september 2007, 18:31

ADO Den Haag dient bij de KNVB en de CBV een formele klacht in tegen Robert Maaskant. De residentieclub is verbolgen over een interview van de MVV-trainer in De Telegraaf. Maaskant beweerde in de ochtendkrant "er zeker van te zijn dat spelers van ADO gokken op wedstrijden."

"Met verbazing hebben wij kennis genomen van de aantijgingen van de heer Maaskant", laat algemeen directeur ad interim John Arzbach weten. "Daarbij gaat hij als buitenstaander concreet in op de huidige situatie van ADO Den Haag. Wij nemen afstand van zijn uitlatingen en vinden het zeer kwalijk richting onze technische staf en spelersgroep. Zij worden immers op deze wijze in een kwaad daglicht gesteld zonder dat er concrete bewijzen worden geleverd."

"Tien dagen geleden hebben wij formeel aangifte gedaan van de geruchten die ons hebben bereikt met betrekking tot het mogelijk betrokken zijn van spelers van ADO Den Haag bij het gokken op voetbalwedstrijden. Klaarblijkelijk beschikt de heer Maaskant over concrete namen en aanwijzingen. Wij willen hem dan ook met klem verzoeken deze informatie ten behoeve van het politieonderzoek ter beschikking te stellen. Ondertussen zullen wij de KNVB en CBV aanschrijven over de uiterst oncollegiale handelswijze van de heer Maaskant."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen