Alves gaat weer trainen

21 september 2007, 17:08   Bijgewerkt: 21 september 2007, 17:27

Afonso Alves lijkt vrede te hebben gesloten met SC Heerenveen. De Braziliaanse spits heeft vanmiddag een gesprek gehad met de clubleiding, met als resultaat dat hij vanaf komende zaterdag weer mee zal trainen. De eerste dagen zal hij een individueel programma afwerken, maar verwacht wordt dat hij in de loop van de week weer aan zal sluiten bij de rest van de selectie.

Met deze mededeling van SC Heerenveen lijkt een einde te komen aan de maandenlange soap rond de Braziliaanse spits, die in de zomer nadrukkelijk aanstuurde op een transfer. Toen bleek dat Heerenveen hem niet wilde laten gaan, begon hij dwars te liggen. Hij kwam niet opdagen bij trainingen en kwam veel te laat terug van uitstapjes met de nationale ploeg van Brazilië.

Vandaag liet Heerenveen-coach Gertjan Verbeek weten dat zijn geduld op was. Hij wilde duidelijkheid hebben van de spits. "Alves moet eerst maar eens duidelijk maken dat hij weer wedstrijden voor ons wil spelen. Hij handelt nu niet correct tegenover de spelersgroep. Maar als hij nu geen toezeggingen doet, hoeft hij ook niet op de training te verschijnen."

Tijdens een gesprek, vrijdagmiddag, deed Alves blijkbaar de toezeggingen waar Verbeek op hoopte. Als de Braziliaan deze beloftes nakomt, zal hij vanaf morgen weer dagelijks op het trainingsveld in Heerenveen te vinden zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen