AZ kan Molhoek in winterstop terughalen

4 september 2007, 09:02

De kans is aanwezig dat Rogier Molhoek in de winterstop alweer terugkeert naar AZ. De Alkmaarders verhuurden de middenvelder vorige week voor één seizoen aan NAC Breda, maar lieten in het huurcontract de clausule opnemen, dat Molhoek in een eventuele noodsituatie in de winter teruggehaald zou kunnen worden.

Met een 'noodsituatie' doelt de ploeg op een eventuele blessuregolf. Mochten heel veel middenvelders van AZ ineens in de lappenmand terecht komen, kunnen de Alkmaarders Molhoek terughalen. "Alleen onder die voorwaarde konden wij Molhoek naar Breda halen", zegt NAC-directeur Earnest Stewart in BN/ De Stem

Volgens AZ-directeur Marcel Brands is een dergelijke constructie heel normaal. "Zo'n constructie passen we vaker toe. In geval van veel blessures willen wij niet het risico lopen een speler te moeten kopen", legt hij uit. 

Brands hoopt dat Molhoek de komende periode in Breda laat zien, waarom hij ook bij AZ een nieuwe kans verdient. "Molhoek is een op en top prof. Fysiek sterk, veelzijdig én gezegend met een functionele techniek. Bij AZ had hij de pech dat er veel concurrentie is op het middenveld. Maar de keren dát Molhoek meedeed, deed hij het naar behoren. We zullen Rogier dan ook zeker blijven volgen bij NAC. Ik sluit niet uit dat hij hier ooit als vaste waarde terugkeert", besluit de directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen