Huysegems wil via Twente terug in nationale ploeg

11 september 2007, 08:00

Stein Huysegems hoopt dit seizoen, na een verloren jaar bij Feyenoord, weer terug te keren op zijn oude niveau. Tijdens de eerste drie duels van het seizoen maakte de aanvaller van FC Twente een aardige indruk. Scoren deed hij echter nog niet. "Maar ik krijg het vertrouwen van de coach en mag een reeks neerzetten. Alleen zo kan ik naar mijn oude niveau groeien", zegt de 25-jarige Belg tegen Sporza

"Ik heb nog tijd nodig om weer helemaal top te worden", vervolgt Huysegems, die via FC Twente terug wil keren in de nationale ploeg van België. Vorig jaar leek hij zich in de selectie gespeeld te hebben, maar zijn slechte periode bij Feyenoord kostte hem zijn plek. "Maar dat is ook normaal. Als je niet speelt, dan word je ook niet opgeroepen. Als ik goed presteer komen de Duivels vanzelf wel."

"En of ik nu over drie maanden of zes maanden terugkeer, maakt niet uit. Maar dat is uiteindelijk wel het doel. We hebben een mooie lichting en ik wil daar graag deel van uitmaken. Er zit heel veel kwaliteit in de ploeg, dat zag je tegen Servië."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen