Jol: "Ik blijf, zolang spelers inzet tonen"

17 september 2007, 10:26

Martin Jol is er vooralsnog van overtuigd dat hij zijn werk als trainer van Tottenham Hotspur mag afmaken. De coach wilde zijn elftal dit seizoen naar een top vier-klassering loodsen, maar voorlopig lijkt die missie te mislukken. Na zes wedstrijden staat Tottenham slechts zeventiende, waardoor de druk op Jol toeneemt.

In Engeland circuleren nu geruchten dat Jol nog zes weken de kans krijgt om het tij te keren. Lukt dat niet, dan moet hij het veld ruimen. De Scheveningse oefenmeester maakt zich echter nergens druk om. "In 2005 werd al geroepen dat ik snel werkloos zou zijn, maar ik ben er nog steeds. Dus over deze geruchten maak ik me ook geen zorgen. Ook over zes, zeven of acht weken ben ik er nog steeds, daar ben ik van overtuigd. Ik blijf, zolang het team betrokkenheid en inzet toont."

Jol haalt veel voldoening uit de steun die hij krijgt van de supporters. "Ondanks het feit dat de fans alle negatieve stukken in de media lezen, blijven ze me steunen. Dat is schitterend, toch? En ook het bestuur staat nog altijd achter me. We praten regelmatig over de situatie en binnen de club weet iedereen wat er beter moet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen