Koeman: "Leuk, dat Alves meedoet tegen ons"

25 september 2007, 13:49

Het bekerduel tussen Jong Heerenveen en PSV, morgenavond in het Abe Lenstra Stadion, heeft een heel nieuwe lading gekregen. De Friezen zullen immers niet alleen aantreden met jonge talenten en spelers die nét buiten het eerste elftal gevallen zijn, maar ook met verloren zoon Afonso Alves.

Alves keerde eind vorige week eindelijk terug in Friesland, na wekenlang spoorloos te zijn geweest. Sinds zaterdag traint hij weer mee en komende woensdag wil hoofdcoach Gertjan Verbeek de spits wedstrijdritme op laten doen in de bekerwedstrijd van het beloftenelftal tegen regerend landskampioen PSV.

PSV-coach Koeman ligt daar niet wakker van. Sterker nog, hij vindt het mooi dat de gevreesde topscorer meedoet in de bekerwedstrijd. "Ik begrijp inderdaad dat Alves meedoet. Dat is leuk toch? Daar wordt de wedstrijd alleen maar leuker van", zegt de coach op de officiële website van PSV.

Koeman heeft Cassio Ramos opgenomen in zijn selectie voor het duel in Friesland. De Braziliaanse doelman neemt op de bank de plaats in van Bas Roorda. "Dit is een goede gelegenheid om Cássio bij de wedstrijd te betrekken, dat is goed voor zijn ontwikkeling bij ons. En we hebben vooraf afgesproken dat Bas ook zijn ritme moet houden en dus af en toe keept met Jong PSV. Dat is alleen maar goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen