Ongeïnspireerd PSV loopt averij op in Breda

29 september 2007, 21:19   Bijgewerkt: 29 september 2007, 23:05

PSV heeft voor de tweede keer dit seizoen punten gemorst. Na het 0-0 gelijkspel in Enschede tegen FC Twente, enkele weken geleden, kwam de ploeg van coach Ronald Koeman ditmaal niet verder dan 1-1 tegen NAC Breda. De slap spelende Eindhovenaren kwamen zelfs op achterstand door een frommelgoal van Amoah, maar goudhaantje Perez redde een kwartier voor tijd een punt.

PSV mocht zelfs van geluk spreken dat de aanvallers van NAC Breda niet bepaald de meest technisch begaafde spelers op deze aardbol zijn. Een aantal keer lag de Eindhovense defensie immers volledig open, maar vergooiden de Bredanaars hun kansen omdat één van de aanvallers er niet in slaagde om de bal op een juiste manier aan te nemen of mee te nemen. Feit was echter dat PSV er, na twee kansen in de eerste tien minuten voor Perez en Mendez, niet in slaagde om gevaar te stichten. Ook NAC Breda kreeg amper uitgespelde kansen, maar de ploeg had wel het betere van het spel. PSV liet zich aftroeven in de duels gaf de thuisclub op die manier steeds meer hoop op een goed resultaat.

Na deze treffer koos PSV-coach Koeman eieren voor zijn geld. Hij ging vol op de aanval spelen, met spits Koevermans voor verdediger Addo. Dit bracht de nodige risico's met zich mee, wat resulteerde in een enorme kans voor NAC Breda op de 2-0. Het schot van oud-PSV'er Joonas Kolkka spatte echter uiteen op de buitenkant van de paal. PSV zwijnde, en kreeg enkele minuten later alsnog het doelpunt waar het zo op hoopte. Danko Lazovic bediende Kenneth Perez, die van dichtbij de 1-1 achter NAC Breda-doelman Jelle ten Rouwelaar werkte.

Meer kreeg, en verdiende, PSV ook niet. De Eindhovenaren speelden simpelweg te mat en te ongeïnspireerd om aanspraak te maken op de drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen