Petrovic: "Ik ben hier doodziek van"

18 september 2007, 07:22

RKC Waalwijk heeft maandag een grote kans laten liggen om koploper FC Den Bosch tot op één punt te naderen. De Bosschenaren kwamen thuis immers niet verder dan 1-1 tegen Fortuna Sittard. Maar omdat RKC Waalwijk onderuit ging bij Go Ahead Eagles (2-0), is de achterstand op Den Bosch zelf toegenomen.

"Ik ben doodziek van deze nederlaag", briest RKC-trainer Zeljko Petrovic. "Go Ahead heeft een heel goede ploeg. Ze kunnen wedstrijden met 5-0 winnen, maar ook net zo gemakkelijk met 4-0 verliezen. We hebben vandaag niks weggegeven, volwassen gespeeld. Wij willen altijd winnen, maar als je niet kunt winnen, willen we in elk geval niet verliezen. Deze wedstrijd verdiende geen winnaar. Maar na een paar onnodige fouten komen we dan toch op achterstand. Zuur."

"Ik feliciteer Go Ahead, maar baal natuurlijk verschrikkelijk. Ook omdat we nu al voor de derde keer dit seizoen een strafschop niet krijgen terwijl we er wel recht op hebben", moppert de coach, die bovendien flink baalde van het feit dat Benjamin de Ceulaer na rust een enorme kans miste. Op dat moment was de stand nog 0-0. "Die bal moet er natuurlijk in. Dan win je zo'n wedstrijd hier."

Bron: RKC-Waalwijk.nl

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen