PSV na blunder uit bekertoernooi gezet

27 september 2007, 12:34   Bijgewerkt: 27 september 2007, 12:47

PSV is uit het toernooi om de KNVB beker gezet. Dat meldt de Eindhovense club op haar officiële website. Reden daarvoor is dat Manuel da Costa woensdag meespeelde in de wedstrijd tegen Jong Heerenveen, ondanks het feit dat hij geschorst was. "Dit is een enorme blunder", foetert directeur Jan Reker.

Da Costa had nog een schorsing openstaan, omdat hij vorig seizoen in de bekerduels tegen zowel Go Ahead Eagles als NAC Breda een gele kaart kreeg. Hierdoor was hij voor het eerstvolgende bekerduel geschorst, maar dat was de Eindhovense clubleiding blijkbaar vergeten. Omdat Da Costa woensdagavond toch meedeed in de gewonnen wedstrijd tegen Jong Heerenveen (0-3), had de KNVB geen andere keus dan om PSV uit het toernooi te zetten.

"Dit is een enorme blunder die niet goed te praten is", zegt Jan Reker. "Ik heb onmiddellijk besloten om de procedures aangaande dit soort administratieve zaken intern drastisch te wijzigen. Hier is het laatste woord dus zeker nog niet over gezegd. De KNVB beker is een mooie prijs die we altijd graag willen winnen. Hierdoor kan dit niet meer en dat is méér dan spijtig", besluit hij.

Da Costa stond tegen Jong Heerenveen in de basisformatie van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen